Directie

Joeri heeft een passie voor blaasorkesten en het dirigeren daarvan. Hij heeft in vele verschillende harmonieorkesten gespeeld en remplaceert nog steeds in blaasorkesten. Tijdens zijn bachelor fagot heeft Joeri verschillende vakken en vele lessen gehad in het dirigeren van orkesten en het arrangeren voor verschillende soorten orkesten. Joeri heeft veel lessen gevolgd voor HaFaBra directie o.a. bij Alex Schillings, Carlo Balemans en Danny Oosterman.

Doordat hij in vele harmonieorkesten heeft gespeeld, ensembles heeft gedirigeerd en lessen volgt binnen de HaFaBra directie opleiding kent hij veel stukken voor verschillende niveaus. Van popmuziek tot klassiek en van jazz tot een mars. Hij gebruikt die stukken die het best passen bij het orkest en de wensen van het bestuur. Joeri wil altijd met het bestuur een visie maken om zo goed mogelijk de toekomst van een vereniging tegemoet te gaan. Daar hoort ook een muzikale ambitie bij. Daarnaast vindt hij het heel belangrijk dat de leden ook veel plezier hebben. Momenteel is Joeri dirigent van het jeugd- en opstaporkest van Advendo te Lochem.

Zoekt u een dirigent voor uw orkest of voor een repetitie of project, dan kunt u contact opnemen met joerideckers@hotmail.com. Ook kunt u contact opnemen als u een arrangement wilt laten maken.