Fagot

In 2015 heeft Joeri Deckers zijn bachelor fagot afgerond aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Johan Steinmann met een 8,5. Hij probeert zoveel mogelijk te leren en heeft daarom een half jaar aan de Royal College of Music in Londen gestudeerd en bij vele fagottisten lessen gevolgd. Daarnaast remplaceert hij regelmatig en heeft veel ervaring in zowel symfonie- als blaasorkesten. Ook geeft hij fagot- en klarinetles.

 

harpsoon

Joeri speelt o.a. in het duo HarpSoon. Dit is een unieke combinatie met harp en fagot. We hebben met dit duo gespeeld op mijn eindexamen wat een groots succes was. We hebben een grote variatie aan stukken die we regelmatig spelen op concerten. Hierdoor kunnen we ook op veel verschillende soorten gelegenheden spelen zoals bruiloften en begrafenissen. Onlangs hebben we de eerste prijs gewonnen in de categorie kamermuziek ouder dan 18 jaar van de International Music Competitie Grand Prize Virtuoso.
Volg ons ook op Facebook 

 

 

 

 

 

Mocht u Joeri willen vragen om mee te spelen in uw orkesten, een soloconcert te geven of met een van zijn ensembles op te treden. Stuur dan een mailtje naar joerideckers@hotmail.com. Het is ook mogelijk om per mail op de hoogte te blijven van de concerten! Stuur dan ook een mailtje naar joerideckers@hotmail.com.